Förlust i Hudiksvall ny match i morgon

Det blir en tredje och avgörande match i Hudiksvall i morgon kl. 15:00. Hemmalaget lyckades tillslut få hål på David Otter i numerärt överläge, efter en omdiskuterad utvisning,

Jag det är bara att repa mod och ta nya tag i morgon.
Hudik tog över kommandot i första perioden. Men hade ypperligt svårt att få till några vassa chanser. David Otter stod rätt placerad hela tiden. Skotten i första perioden 11-6.

Andra perioden var den första lik. Men motslutet av perioden hade Sura ett par giftiga chanser, men målen uteblev.

Suraklacken överröstade hemmapubliken

Konstigt att i en hall med 1273 åskådare, så var det bara Suraklacken som hördes. Skotten 7-8.

Tuffa tag ute på isen

I tredje perioden hade Sura likväl som Hudiksvall flera chanser att avgöra, sen kom den där olyckliga utvisningen och hemmalaget fick chansen att spela i PP. Tillslut efter många om och men fick man in pucken bakom David Otter och då först jublade hemmapubliken, snacka om höga krav på sitt lag! Sura chansade och efter en timeout plockade man ut Otter ur kassen. Då ramlade det in ett mål till bakåt. Men det var mest av akademisk karraktär. Skotten i sista perioden 11-6 totalt 29-20.

Ja då blir det ny match i morgon kl. 15:00 i Hudiksvall.

Hudiksvalls HC-Surahammars IF 2-0 (0-0, 0-0, 2-0)

Penalty 54:44 SUR 2 min. 24 TELLSTRÖM JOVICIC, Sebastian Crosschecking
Goal 55:55 HUD 1 – 0 PP1 12 JANSSON, Christoffer 29 WIBERG, Jesper 77 IGNBERG NILSSON, William
Participation (On ice) HUD: 12 22 29 39 43 77 SUR: 26 27 44 77 88
Timeout 58:30 SUR
Goalkeeper Out 58:30 SUR 44 OTTER, David
Goal 59:33 HUD 2 – 0 EQ 48 NIELSEN, Gustav
Participation (On ice) (Empty Net Goal) HUD: 22 23 39 48 54 85 SUR: 7 22 27 36 65 71
Goalkeeper In 59:33 SUR 44 OTTER, David
Goalkeeper Out 60:00 HUD 39 HÅKANSSON, Oliver
Goalkeeper Out 60:00 SUR 44 OTTER, David