Stor defensiv back klar!

Det är backen Tore Lundström som fostrats i Södertälje SK och har spelat J20 nationell (tidigare Superelit) med SSK de senaste 3 säsongerna som är klar för spel i Suras Blåa nästa säsong. Tore är som sagt en rejäl back som är hela 194cm lång. Vi tog ett litet snack med Tore:

Tore Lundström här, har fostrats i Södertälje SK, är en stor back med fin skridskoåkning och har mina styrkor i det defensiva spelet. Med min räckvidd kan jag stänga ned ytor och göra det svårt för motståndarna att hitta spel. Har ett hyfsat öga för spelet och kan därför sätta igång spelet fort samt hitta en bra första pass.
Jag och tjejen kommer flytta till Västerås nu i sommar och är taggade på att testa något nytt. Att spela för en anrik klubb som Surahammar ska bli en ära. Har stora förväntningar på säsongen och kan knappt bärga mig från att riva igång säsongen.

Vad säger då Mähler om nyförvärvet?

Tore är en storväxt back fostrad i Södertälje, han har ett bra spelsinne och trots sin storlek riktigt bra skridskoåkning. Det är någon som kan bidra med defensiv stabilitet kommande säsong.

Vi välkomnar Tore och ser fram emot att se honom på isen i höst.

Dela nyheten:

Fler nyheter