Anmäl ditt barn till Tre Kronors Hockeyskola

Nu är anmälan till vinterns hockeyskola öppen. Hockeyskolan som vi arrangerar i samarbete med Svenska Ishockeyförbundet heter Tre Kronors Hockeyskola och startar i Surahallen lördagen den 1 oktober klockan 09.45.

Vi i Surahammars IF är väldigt glada och stolta över våra minsta hockeykrigare . Det brukar vara ett 40-tal barn som ansluter varje år och vi hoppas att det finns många blivande A-lagspelare där ute som med stöd av våra fantastiska ledare och med skridskolek och skoj i fokus vill prova på hockey och bli en del av Surahammars IF.

Är du förälder till ett barn fött 2015-2017 som vill börja spela hockey? Anmäl ditt barn redan idag via länken nedan. Tidigare hockeybakgrund eller skridskokunskap är oväsentlig. Alla är välkomna!

Anmälan Tre Kronors Hockeyskola Surahammar
(När du kommer in på anmälningssidan så ska du scrolla ner för att finna anmälningsformuläret)

Obs! Även ni föräldrar med barn som ska köra sitt andra år i Hockeyskolan måste anmäla ert barn på nytt via länken. Allt för att vi ska få en överblick och för att vi ska kunna ta hand om alla härliga små hockeyspelare på bästa sätt.

Dela nyheten:

Fler nyheter

Årets Suringar 2022

Igår fick våra hjältar i A-laget ta emot sitt välförtjänta pris som ”Årets Suringar” efter en fantastisk prestation under säsongen

Läs mer