August Sandell klar för Surahammars IF

I dagarna blev det klart att den 22-årige forwarden August Sandell spelar i suratröjan kommande säsong. Sandell är en ung powerforward med bra attityd som förhoppningsvis kan röra om i motståndarförsvaret i vinter.

August Sandell värvas från Enköpings SK där han fostrats från ungdom- via junior och hela vägen upp till senior där August nu gjort drygt två säsonger i Hockeyettan. Vi fick några ord med vår nya forward om spelstil, kontraktet och tankarna inför kommande säsong i en ny klubb.

-Jag är som sagt 22 år gammal och en ganska skridskostark powerforward med ett rätt så bra skott. Jag är en lagspelare i första hand, men med hårt slit kan jag förhoppningsvis också peta in en och annan poäng (7 mål, 2 ass föregående säsong i ESK).

– Det ska bli väldigt kul att få spela i Sura i vinter. Då jag har spelat i Enköping i hela min karriär så det ska bli spännande att nu få testa något nytt i en helt ny miljö. Jag ser mycket fram emot säsongen som kommer och hoppas att vi ska få till något bra som kunna locka ner mycket folk till ishallen.

Vi hälsar August välkommen till oss i Sura och önskar honom stort lycka till i vinter.

Håll utkik. Redan imorgon kommer fler nyheter kring lagbygget 24/25.

 

Dela nyheten:

Fler nyheter