Nu är J18 i gång med träningen

Som vi kommunicerat tidigare så sjösätter vi i Surahammars IF ett J18-lag kommande säsong, och förra helgen drog försäsongsträningen i gång för de 24 förväntansfulla killar som ska kämpa i Suras tröja kommande vinter.

Efter några år utan J18-lag bestämde vi i Surahammars IF oss för att det var dags för ett omtag. En satsning på ett J18-lag för att dels stärka föreningen och minska gapet mellan våra årskullar, dels för att fånga upp de duktiga hockeyspelare som annars riskerade att ramla ur sporten. Vårt J18-lag ska ha bredden som grund men eliten som långsiktigt mål.

Intresset för vår nysatsning har varit stort sedan vi släppte nyheten, och av de knappt 40 intresserade spelare som dök upp på informationsträff och ”tryout” tidigare i år så är det nu drygt 20 killar som slutit upp för att börja bygga fysiken inför de utmaningar som väntar.

Försäsongsträningen bedrivs av STAC Elit-utbildade Anton Bakos tillsammans med personalen på Sporthuset i Surahammar, och syftet är att med ett 60-tal fyspass under perioden april-augusti bygga våra spelare på bästa sätt. Allt ifrån styrka, kondition, smidighet, men också kostutbildningar för att förstå vikten av att äta rätt för att prestera som bäst.

Vi gläds åt att gruppen har kickat igång och hälsar alla killarna hjärtligt välkomna till oss i Surahammars IF och önskar er stort lycka till i er nya miljö.

Dela nyheten:

Fler nyheter