SN Fordonsinredning ny partner till Surahammars IF

När Mikael Schweitz, VD för SN Fordonsinredning fick höra om föreningens ekonomiska situation så kände han att han och företaget ville hjälpa till. Idrottskillen Schweitz som alltid värnat om de mindre föreningarna på landsbygden lät hjärtat tala. Det här ledde fram till ett mycket uppskattat och viktigt partnerskap mellan SN Fordonsinredning och Surahammars IF.

SN Fordonsinredning i Västerås har funnits i nästan 20 år och är specialiserade på avancerad fordonsinredning för yrkesfordon. För Mikael Schweitz och företaget har det alltid varit viktigt att få ge tillbaka till samhället genom att stötta idrottsföreningar, och framför allt föreningar som har en betydande ungdomsverksamhet.

–  Jag har ingen personlig koppling till Surahammar utan det var bara hjärtat som talade när jag fick höra om er situation. Jag är själv gammal idrottskille och vet hur tufft det är för mindre föreningar på landsbygden att hålla sig flytande. Det blåser alltid hårdare i de mindre föreningarna och det är alltid svårare på mindre orter att få ihop en verksamhet som bär sig både sportsligt och ekonomiskt. Kan vi på SN Fordonsinredning göra skillnad och hjälpa Surahammars IF framåt så kände jag att vi ska göra det.

Mikael Schweitz, vd på SN Fordonsinredning värnar de små föreningarna och dess betydelse för samhället och vill därför hjälpa oss i Surahammars IF.

Även om företagets stöd är otroligt uppskattat och viktigt så löser det inte på egen hand de ekonomiska utmaningar vi som förening står inför. Därför vill Mikael Schweitz nu skicka en passning till andra företag i länet.

–  Jag skulle vilja utmana andra företag att också gå in med en slant för att hjälpa Sura vidare in i framtiden. Det är jätteviktigt att vi som kan går in och värnar de mindre föreningarna när de har det tufft. Föreningar som varje dag gör stor skillnad både för ungdomarna i föreningen, men också för samhället i stort. Det är ju i dom små föreningarna som framtidens stjärnor fostras, stjärnor som gör skillnad inte bara på planen utan senare även i arbetslivet och där har vi alla ett ansvar. Vad man gör eller hur mycket man bidrar med är upp till var och en, men det viktiga är att man gör något.

Vi i Surahammars IF är oerhört tacksamma och glada för att SN Fordonsinredning ser värdet i att hjälpa vår förening, och vi hoppas att utmaningen antas av andra företag som vill hjälpa oss reda ut en jobbig situation och säkra en ungdoms- och seniorverksamhet även i framtiden.

Det minsta vi kan begära efter SN Fordonsinrednings fina initiativ är att ni går in på företagets webbplats och tar del av vad de kanske kan hjälpa just dig och ditt företag med.

SN Fordonsinredning – Påbyggnation av transportbilar i Västerås


Vill du och ditt företag anta utmaningen och gå in med ett stöd till Surahammars iF?
Ta kontakt med Jörgen Mähler på telefon: 072-465 99 62

Dela nyheten:

Fler nyheter