Stort intresse för ett blivande J18-lag

För en vecka sedan publicerades nyheten om att vi i Surahammars IF planerar för ett J18-lag kommande säsong, och intresset bland spelare i länet verkar stort då vi på mindre än en vecka fått drygt tjugo intresserade på kroken.

Det finns i dagsläget få lag i länet riktade till spelare födda 2006–07. Breddsatsningarna på J18-nivå lyser med sin frånvaro, och risken är stor att många lovande killar försvinner helt från ishockeyn om inget sker. Det här vill vi i Surahammars IF råda bot på. Vi vet att det finns en stor mängd ”oslipade diamanter” därute som med rätt miljö och bra förutsättningar har många roliga och framgångsrika år kvar inom ishockeyn. Vi vet också att det finns många tidigare suraspelare som längtar hem och därför känns denna satsning helt rätt i tiden.

En vecka efter att vi lade ut vår artikel om J18-satsningen så står det klart att vi var rätt ute. Intresset är stort, men att intresset skulle vara så stort på så kort tid hade vi inte vågat drömma om. Första dagen kom drygt tio anmälningar in och när veckan summerades igår hade vi 22 spelare på roastern. Det är både spelare med rötterna i Sura och spelare från Västerås, Arboga, Köping med mera. Dessutom har vi två målvakter som visat intresse och några vuxna som flaggat för intresse av en framtida ledarroll. Jättekul!

Om ni missade vår förra artikel så påminner vi om den isträning med efterföljande informationsträff som vi bokat in i Surahallen söndagen den 8 januari klockan 11-14:30 (isträning 11.00-12.30, informationsträff 13.00-14.30). Anmäl ditt intresse via länken nedan så ser vi till att ni får en trevlig dag i Surahallen (& lite gofika).

Vid frågor, kontakta Jörgen Nordbakken på: 072-745 20 12

Anmäl ditt intresse till J18 uppstartsträff den 8 januari

Dela nyheten:

Fler nyheter