SWEROCK ny huvudpartner till Surahammars IF

Nu står det klart att ytterligare ett företag kliver in med ett lite större stöd för att hjälpa vår verksamhet att utvecklas och leva vidare. Den här gången är det SWEROCK, en av Sveriges största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen som väljer att göra skillnad.

Vi är väldigt glada över att SWEROCK vill göra vår fortsatta resa lite lättare genom att gå in som huvudpartner till föreningen. Att företag som SWEROCK engagerar sig och gör skillnad i Surahammars IF betyder allt för oss. Stödet från SWEROCK och övriga hjälper oss att vårda och utveckla hela verksamheten från hockeyskola till senior.

SWEROCK är företaget som kan hjälpa till med det mesta när det gäller markarbeten, större byggnationer, återvinning, marksanering och vattenrening med mera. Företaget har en lång erfarenhet och gedigen kunskap inom en mängd områden. Då SWEROCK också finns spridda över hela landet kan de erbjuda lokal närvaro som innebär kostnadseffektiva lösningar och korta transportvägar som gör ditt projekt både ekonomiskt, och ur miljösynpunkt mer hållbart.

Tack SWEROCK

Vill du läsa mer om företaget och dess tjänster. Besök deras hemsida här.

Fotnot: Delar av texten om SWEROCK är saxad från deras egen företagspresentation

Dela nyheten:

Fler nyheter